Romspedition | Despre noi
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Despre noi

ROMSPEDITION AUTO ONE S.R.L. este o companie cu capital integral privat.

 

Avem o experiență totală de peste 20 de ani în transporturi rutiere și expediții de marfă, în regim de grupaj, din 1998.

 

ROMSPEDITION AUTO ONE S.R.L. oferă servicii de transport internațional de marfă în regim de grupaj, efectuând curse regulate de două ori pe săptămână pe relația România (București, Oradea, Brașov) – Italia (Civitanova Marche, Vicenza) și Italia – România.

 

În prezent avem atât un sediu general în Bucureșți, România, cât și o firmă proprie de logistică în transport în Italia, C.O. LOGISTICA S.R.L. UNIPERSONALE, localitatea Civitanova Marche.

 

Serviciile de logistică pentru cursele regulate în regim de grupaj în Italia sunt asigurate de către firma noastră C.O. LOGISTICA S.R.L. UNIPERSONALE.

Deținem un parc auto propriu.

Capacitatea acestui parc auto propriu este suplimentată și prin relațiile de parteneriat pe care le avem cu diverse firme de transport internațional de marfă.

 

ROMSPEDITION AUTO ONE S.R.L. este una dintre firmele românești care s-a afirmat în scurt timp pe piața transporturilor de mărfuri în regim grupaj și coletărie datorită seriozității cu care tratează actul de transport și serviciile conexe acestuia (manipulări și depozitări).

 

Am stabilit cu partenerii noștri legături de afaceri durabile, bazate pe respect și eficiență pentru ambele părți.

ACOPERIRE

ECHIPA NOASTRĂ

team4

Amanda Swensson

Creative Director
team1

Jeremy Dupont

Chief Executive Officer
team2

Bryan Johnson

General Manager
team3

Marianne Smith

HR Manager

Have an idea? We’re here to help you manage your work