Romspedition | Servicii
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Servicii

1. Transport rutier internațional de marfă în regim de grupaj (door to door) și exclusiv

Marfă de grupaj: cutii, colete, paleți, vrac, etc..

Oferim prețuri fixe valabile pe tot parcursul anului în curs. Acest fapt vă ajută să vă optimizati costul final al produsului.

 

Deținem un parc auto propriu.
Capacitatea acestui parc auto propriu este suplimentată și prin relațiile de parteneriat pe care le avem cu diverse firme de transport internațional de marfă.

2. Expediții internaționale

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor partenerilor săi, ROMSPEDITION AUTO ONE S.R.L asigură și servicii de expediții internaționale.

 

Alegerea în mod profesional a cărăușilor cu care colaborăm ne permite furnizarea de servicii în condiții de seriozitate și promptitudine.

 

În transporturile rutiere, ROMSPEDITION AUTO ONE S.R.L a aplicat cu succes ideea de transport DOOR TO DOOR, adică pe lângă transportul internațional direct se dezvoltă și o rețea de curieri interni în țările de plecare sau de sosire, ce au ca scop preluarea și distribuția mărfurilor de la și la clienți, asigurând astfel un circuit complet al mărfurilor.

3. Depozitare și manipulare

Spații proprii de depozitare, acoperite, ceea ce asigură condiții optime constante, invariabile față de condițiile atmosferice, cu o suprafață de 1.500 mp ce dispun de căi de acces pentru camioane.

 

Operațiunile de depozitare și staționare a mijloacelor de transport se realizează în incinta punctului de lucru din Sos. Pipera nr. 48, sector 2, București, România.

 

Accesul către depozitul nostru se face foarte ușor, din centura București prin Tunari, nefiind afectat de restricțiile de trafic greu ale capitalei, fiind situat în afara zonelor A și B.

 

Siguranța operațiunilor desfășurate la punctul de lucru este asigurată prin supravegherea non-stop a tuturor spațiilor proprii.

 

Firma noastră dispune de spații de depozitare în România (locații în București, Oradea și Brașov), iar în Italia prin intermediul firmei C.O. LOGISTICA S.R.L. UNIPERSONALE, la Civitanova Marche și Vicenza.